flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик в судове засідання в якості відповідача – Терлецьку Олену Миколаївну для розгляду апеляційної скарги Подвезька Антона Віталійовича на рішення Харківського районного суду Харківської області від 29 жовтня 2018 року у цивільній праві за позовом Подвезька Антона Віталійовича до Терлецької Олени Миколаївни, Ткачук Лідії Миколаївни, Пруднікової Тетяни Юріївни, Шведко Тетяни Петрівни, Пруднікова Олега Валентиновича, треті особи -

 

 

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

61001, м. Харків, майдан Героїв Небесної Сотні, 36, тел. 751-88-71, факс. 751-92-13,

E-mail: inbox@hra.court.gov.ua код ЄРДПОУ 42261368


                                                                                                                           Справа № 635/10632/14-ц  

14 березня 2019 року                                           Провадження 22-ц/818/1073/19

 

            З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Харківський апеляційний суд, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду,

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

                                   

викликає в судове засідання в якості відповідача – Терлецьку Олену Миколаївну для розгляду апеляційної скарги Подвезька Антона Віталійовича на рішення Харківського районного суду Харківської області від 29 жовтня 2018 року у цивільній праві за позовом  Подвезька Антона Віталійовича до Терлецької Олени Миколаївни, Ткачук Лідії Миколаївни, Пруднікової Тетяни Юріївни, Шведко Тетяни Петрівни, Пруднікова Олега Валентиновича, треті особи - приватний нотаріус Харківського районного нотаріального округу Харківської області Гаража Наталія Петрівни, приватний нотаріус Харківського районного нотаріального округу Харківської області Десятниченко Олег Володимирович, Служба у справах дітей Харківської районної державної адміністрації про визнання правочинів недійсними, скасування державної реєстрації права власності, усунення перешкод в користуванні власністю та за зустрічним позовом Пруднікової Тетяни Юріївни, Подвезька Антона Віталійовича, Терлецької Олени Миколаївни, Ткачук Лідії Миколаївни, треті особи - приватний нотаріус Харківського районного нотаріального округу Харківської області Гаража Наталія Петрівна, приватний нотаріус Харківського районного нотаріального округу Харківської області Десятниченко Олег Володимирович, Шведко Тетяна Петрівна про визнання добросовісним набувачем та визнання права власності на нерухоме майно.

            Розгляд справи відбудеться об 11 год. 00 хв. 27 березня 2019 року за адресою: м. Харків, майдан Героїв Небесної Сотні, б. 36, зал № 10, суддя – доповідач Пилипчук Н.П.

            У разі неявки відповідача у судове засідання без поважних причин, чи неповідомлення про причини неявки справа буде розглядатися за його відсутності за наявними у справі доказами.

 

Суддя Харківського

апеляційного суду                                                       Н.П. Пилипчук

 

Вик.: Плахотнікова І.О.

751-87-93