flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

О Г О Л О Ш Е Н Н Я про виклик в судове засідання в якості відповідача – Державного реєстратора філії КП «Добробут» Литвинівської сільської ради у м. Чугуїв Харківської області Мочаліної Маргарити Сергіївни для розгляду апеляційної скарги Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю Харківської міської ради, в особі представника Яковенко Сергія Володимировича на рішення Ленінського районного су

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

61001, м. Харків, майдан Героїв Небесної Сотні, 36, тел. 751-88-71, факс. 751-92-13,

E-mail: inbox@hra.court.gov.ua код ЄРДПОУ 42261368


                                                                                                                               Справа № 642/5660/18

13 січня 2020 року                                             Провадження 22-ц/818/205/20

 

         З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч. 11 ст. 128 ЦПК України, Харківський апеляційний суд, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду,

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

                           

про виклик в судове засідання в якості відповідача – Державного реєстратора філії КП «Добробут» Литвинівської сільської ради у м. Чугуїв Харківської області Мочаліної Маргарити Сергіївни для розгляду апеляційної скарги Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю Харківської міської ради, в особі представника Яковенко Сергія Володимировича на рішення Ленінського районного суду м. Харкова від 04 вересня 2019 року по цивільній справі за позовом Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю Департаменту територіального контролю Харківської міської ради до Виноградової Вікторії Володимирівни, Виноградова Олександра Олександровича, Державного реєстратора філії КП «Добробут» Литвинівської сільської ради у м. Чугуїв Харківської області Мочаліної Маргарити Сергіївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Пантюхова Юлія Олександрівна, про скасування рішення про державну реєстрацію права власності та визнання договору дарування недійсним.

Розгляд справи відбудеться о 12 годині 20 хвилин 05 лютого 2020 року, за адресою: м. Харків, майдан Героїв Небесної Сотні, 36, зал № 10, суддя-доповідач Пилипчук Н.П.

У разі неявки у судове засідання без поважних причин, чи неповідомлення про причини неявки, справа буде розглядатися за відсутності нез’явившихся осіб за наявними у справі доказами.

Суддя Харківського

апеляційного суду                                                       Н.П. Пилипчук

 

Вик.: Плахотнікова

(057)751-87-93