flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомляє про виклик в судове засідання в якості позивача Ярулліна Юрія Юрійовича для розгляду за апеляційною скаргою Ярулліна Юрія Юрійовича на рішення Чугуївського міського суду Харківської області від 20 березня 2023 року в складі судді Карімова І.В. по справі за позовом Ярулліна Юрія Юрійовича до державного виконавця Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Печенізькому, Чугуївському районах та місту Чугуєву Східного міжрегіональн

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Майдан Героїв Небесної Сотні, 36, м. Харків, 61001 тел.+380506458870,

E-mail: inbox@hra.court.gov.ua код ЄРДПОУ 42261368


                                                                                                                          Справа № 636/1821/20

07 серпня 2023 року                                                          Провадження 22ц/818/1202/23

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

                                   

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч.11 ст.128 ЦПК України, Харківський апеляційний суд, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, повідомляє про виклик в судове засідання в якості позивача Ярулліна Юрія Юрійовича для розгляду за апеляційною скаргою Ярулліна Юрія Юрійовича на рішення Чугуївського міського суду Харківської області від 20 березня 2023 року в складі судді Карімова І.В. по справі за позовом Ярулліна Юрія Юрійовича до державного виконавця Міжрайонного відділу державної виконавчої служби по Печенізькому, Чугуївському районах та місту Чугуєву Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Єкимової Крістіни Миколаївни, Ярулліної Ліни Леонідівни, Державного підприємства «СЕТАМ» про визнання дій протиправними, скасування постанови та акту державного виконавця, визнання недійсними електронних торгів.

Розгляд справи відбудеться 12 вересня 2023 року о 11-45 год., за адресою: майдан Героїв Небесної Сотні, 36, м. Харків, 61001 зал № 11, суддя-доповідач Бурлака І.В.

У разі неявки у судове засідання без поважних причин, чи неповідомлення про причини неявки, справа буде розглядатися за відсутності нез’явившихся осіб за наявними у справі доказами.

 

 

 

 

 

Суддя Харківського

апеляційного суду                                                                                                 І.В. Бурлака

 

 

Вик.: Волобуєв О.О.