flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомляє про виклик в судове засідання в якості відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Тендертрейдбуд" для розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Морган Кепітал» про заміну стягувача у виконавчих документах по справі за заявою Акціонерного товариства «Мегабанк» про видачу виконавчого листа на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Слобожанська перспектива»

ХАРКІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Майдан Героїв Небесної Сотні, 36, м. Харків, 61001 тел.+380506458870,

E-mail: inbox@hra.court.gov.ua код ЄРДПОУ 42261368


                                                                                                                          Справа № 2/1240-2021

07 серпня 2023 року                                                          Провадження 22-з/818/96/23

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

                                   

З метою дотримання норм Цивільного процесуального кодексу України в частині належного повідомлення про час і місце судового розгляду, та згідно ч.11 ст.128 ЦПК України, Харківський апеляційний суд, шляхом розміщення на офіційній веб-сторінці суду, повідомляє про виклик в судове засідання в якості відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Тендертрейдбуд" для розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова Компанія «Морган Кепітал» про заміну стягувача у виконавчих документах по справі за заявою Акціонерного товариства «Мегабанк» про видачу виконавчого листа на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при Асоціації «Слобожанська перспектива» від 18 лютого 2021 року в складі судді Мяснікова А.О. за позовом Акціонерного товариства «Мегабанк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Тендертрейдбуд», Стрияка Михайла Миколайовича, Товариства з обмеженою відповідальністю «Прогрес логістик плюс» про солідарне стягнення заборгованості, штрафів та звернення стягнення на предмет застави.

Розгляд справи відбудеться 07 вересня 2023 року о 11-00 год., за адресою: майдан Героїв Небесної Сотні, 36, м. Харків, 61001 зал № 11, суддя-доповідач Бурлака І.В.

У разі неявки у судове засідання без поважних причин, чи неповідомлення про причини неявки, справа буде розглядатися за відсутності нез’явившихся осіб за наявними у справі доказами.

 

 

 

 

 

Суддя Харківського

апеляційного суду                                                                                                 І.В. Бурлака

 

 

Вик.: Волобуєв О.О.