flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Залишено без змін покарання водію, який збив насмерть дитину на пішохідному переході

17 січня 2019, 16:38

Колегія суддів Харківського апеляційного суду залишила без змін призначене судом першої інстанції  25-річному водію покарання, який у вересні 2017 року в місті Лебедині збив насмерть 15-річного хлопця на пішохідному переході.

У березні 2018 року вироком Лебединського районного суду Сумської області водій автомобіля «ВАЗ-210994» був визнаний винним у скоєнні злочину за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Чоловіку присудили 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами  строком 3 роки.  Строк основного покарання засудженому постановлено рахувати з моменту його затримання після вступу вироку в законну силу.

Колегія суддів Харківського апеляційного суду не знайшла підстав для задоволення вимог апеляційної скарги обвинуваченого в частині призначеного покарання та залишила вирок в цій частині без змін.

Потерпіла сторона вирок суду в апеляційному порядку не оскаржувала.

В судовому засіданні проголошено резолютивну частину ухвали.

З повним текстом зацікавлені особи мають можливість ознайомитись після його виготовлення в Єдиному державному реєстрі судових рішень України.

Єдиний унікальний номер справи №580/1971/17

 

Прес-служба суду