flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться перегляд ухвали про обрання запобіжного заходу батьку, який викинув свого сина з вікна четвертого поверху.

25 січня 2019, 16:05

Харківським апеляційним судом призначено розгляд апеляції прокурора на ухвалу слідчого судді Чугуївського міського суду Харківської області про обрання 45-річному мешканцю міста Чугуєва, який викинув з вікна четвертого поверху квартири свого п’ятирічного сина, запобіжного заходу.

Органом досудового розслідування чоловіку оголошено про підозру за ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, вчинене відносно малолітньої дитини). 

За обставинами підозри: в січні цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходячись у приміщенні дитячої спальної кімнати в нічний час, за допомогою рукоятки відчинив вікно, взяв до рук малолітнього сина, який спав, та викинув через віконний отвір. Дитина впала з четвертого поверху на поверхню землі, отримавши тілесні ушкодження різного ступеню, в результаті чого була госпіталізована.

Слідчим суддею районного суду цьому батьку застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Розгляд апеляційної скарги прокурора відбудеться  28 січня 2019 року об 11 год. 30 хв.  у залі судових засідань №13, 1-й поверх.

Єдиний унікальний номер справи №636/127/19

 

 

Прес-служба суду