flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для відвідувачів суду. В Харківському апеляційному суді проводиться анонімне опитування відвідувачів суду

17 травня 2019, 13:19

Шановні відвідувачі суду!

 

Харківський апеляційний суд  з 20  травня 2019 року розпочинає анкетування відвідувачів суду в рамках Проекту «Застосування Системи оцінювання роботи суду (СОРС) та проведення опитувань за методологією карток громадського звітування».

Проект запроваджено в нашому Харківському регіоні Громадською спілкою «Мережа правового розвитку», яка співпрацює з Програмою USAID  «Нове правосуддя».

Мета моніторингу – підвищення якості, доступності та ефективності функціонування судових установ. Опитування проходитиме у всіх регіонах України.

Наш суд працює у напрямку відкритості та доступності для відвідувачів суду, а тому завжди хоче знати думку про свою діяльність, з метою покращення рівня довіри та забезпечення належними умовами громадян під час перебування в суді.

З цією метою з 20 травня 2019 року по 07 червня 2019 року в нашому суді проводиться анонімне тестування відвідувачів, з метою встановлення, якій існує рівень довіри  громадян до суду та визначення, чи задоволені респонденти якістю надання послуг в установі.

Шановні майбутні респонденти!  

Пропонуємо  Вам заповнити анкету безпосередньо під час відвідування суду, охочі можуть скористатися послугами інтерв’юерів та бланками анкет, які будуть знаходитись у працівників апарату суду.

Опитування є анонімним, добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки суду. Інформація, яку респонденти зазначають під час анкетування є цілком конфіденційною. Отримані відповіді будуть використовуватися лише з метою проведення узагальнення. Обробку результатів здійснюватимуть представники проекту USAID, Громадська спілка «Мережа правового розвитку».

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!

Ваша думка є важливою для нас!   

 

З повагою, прес-служба суду.