flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою адвоката Сергія Перепелиці у кримінальному провадженні за обвинуваченням Геннадія Дронова та Олени Зайцевої

04 червня 2019, 15:00

Після усунення недоліків у провадження Харківського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга адвоката Сергія Перепелиці в інтересах Геннадія Дронова.

На даний час за апеляційною скаргою захисника Сергія Перепелиці відкрито апеляційне провадження.

Раніше ухвалою головуючого у справі судді, Володимира Протасова, було відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової, з наданням процесуальної можливості учасникам провадження протягом встановленого десятиденного строку подати свої заперечення на апеляційні скарги.

Кримінальна справа за обвинуваченням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова за фактом трагічної дорожньо-транспортної пригоди сталася 18 жовтня 2017 року, на перехресті вулиці Сумської з провулком Мечнікова. Після зіткнення автомобілів «Лексус» та «Фольксваген» загинули шестеро пішоходів, ще п’ятеро були травмовані.

Надійшло в провадження Харківського апеляційного суду кримінальне провадження у травні 2019 року, після надання можливості ознайомитись з матеріалами кримінального провадження учасникам судового процесу.    

Головуючий у справі – суддя Володимир Протасов.

13 травня 2019 року Володимиром Протасовим було відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової.

Цього ж дня, іншою ухвалою головуючого у справі,  апеляційна скарга захисника Сергія Перепелиці в інтересах  Геннадія Дронова була  залишена без руху, оскільки вона не відповідала вимогам статті 420 Кримінального процесуального кодексу України, з наданням Сергію Перепелиці терміну для усунення недоліків його апеляційної скарги.

Нагадуємо, ухвалою головуючого суді справу призначено до розгляду судом апеляційної інстанції на 14 серпня 2019 року об 11-00 годині в приміщенні Харківського апеляційного суду.

Судді колегії – Олена Грошева та Вікторія Яковлева. 

Інформацію щодо зали судового засідання, супровід у справі представників медіа, а також про подальший хід судового процесу повідомлятимемо додатково.

З приводу інформаційних питань представників медіа та громадськості прохання звертатися до прес-служби суду за телефоном 095-671-74-67. 

Єдиний унікальний номер справи №640/1664/18.  

 

 Прес-секретар суду

Євгенія Бондаренко.