flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкрито апеляційне провадження за апеляційною скаргою прокурора у справі за обвинуваченням Тетяни Цибульник

12 липня 2019, 16:35

Харківський апеляційний суд відкрив апеляційне провадження за апеляційною скаргою прокурора на ухвалу суду першої інстанції про повернення обвинувального акту стосовно  Тетяни Цибульник, обвинуваченої у декларуванні недостовірної інформації. 

 

Нагадуємо,  2 липня 2019 року  Жовтневий районний суд  міста Харкова  повернув обвинувальний акт стосовно голови адміністрації Новобаварського району міста Харкова органу досудового розслідування для усунення недоліків.

Обвинувачення Тетяні Цибульник пред’явлено за статтею 366-1 Кримінального кодексу України (декларування недостовірної інформації).

За обставинами, голова адміністрації не задекларувала зміни у майновому стані, а саме не внесла до декларації коштовності вартістю понад 613 тисяч гривень, що перевищує 100 прожиткових мінімумів доходів громадян.

 

Головуючий у справі – суддя Микола Савенко.

Судді колегії – Ігор Савченко, Олександр Курило

 

Інформацію щодо призначення апеляційного розгляду кримінального провадження, зали судового засідання, а також про подальший хід судового процесу повідомлятимемо додатково.

З приводу інформаційних питань представників медіа та громадськості прохання звертатися до прес-служби суду за телефоном 095-671-74-67

 

Єдиний унікальний номер справи №639/160/19.

 

За повідомленням прес-служби суду.