flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олена Грошева взяла участь в урочистостях з нагоди Дня працівників прокуратури України

29 листопада 2021, 16:00

29 листопада 2021 року в обласній прокуратурі відбулися урочисті заходи, присвячені Дню працівників прокуратури України.

На урочистостях були присутні представники керівного складу Харківської міської ради, Харківської обласної державної адміністрації, органів Національної поліції, та народні депутати.

З офіційними привітаннями від імені суддівського корпусу Харківщини на заході виступила Олена Грошева.  

Звертаючись до представників прокуратури зі словами привітання Олена Грошева зазначила: «Прокуратура, як і суди, знаходяться на апогеї реформування. Це, звичайно, тяжкі часи, але ви працюєте, кожного дня захищаючи інтереси держави та кожного громадянина. І дуже важливим є те, що ми всі маємо спільну мету – дотримання верховенства права».

Олена Грошева подякувала за взаємодію та підтримання постійної комунікації, в межах повноважень, представників прокуратури та присутніх на заході представників керівництва правоохоронних структур та місцевого самоврядування Харківщини, наголосивши на необхідності всім крокувати вектором сучасних викликів Держави, залишатися принциповими та самовідданими кожен своїй справі.