flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася зустріч зі студентами випускного курсу

25 січня 2022, 09:24

До Харківського апеляційного суду завітали студенти випускного курсу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ.

Хто саме з правників працює в Харківському апеляційному суді, яка кількість суддів та працівників апарату, як стати суддею та помічником судді, такі питання цікавили відвідувачів під час візиту до нашого суду.

У ході екскурсії відвідувачам було продемонстровано зал судових засідань, який на сьогоднішній день є одним з небагатьох в Україні таких, що відповідає Європейським Стандартам, гості були ознайомлені з правилами розміщення в залі осіб-учасників судового засідання, з конференц-залою, де відбуваються наради суддів, навчання суддів та апарату суду, конференції, «круглі столи», урочисті зібрання тощо.

Майбутні юристи ознайомилися з особливостями роботи відділами забезпечення діяльності судової палати з розгляду кримінальних справ та цивільних справ.  Ознайомились з роботою відділу документального забезпечення та контролю та з наявними в суді інформаційними стендами.