flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян! В Харківському апеляційному суді проводиться опитування відвідувачів суду

25 жовтня 2018, 17:19

Харківський апеляційний суд постійно працює у напрямку відкритості та доступності для відвідувачів суду, а тому завжди хоче знати думку про свою діяльність, з метою покращення рівня довіри та забезпечення належними умовами під час перебування в суді.

З цією метою з 01 листопада 2018 року по 16 листопада 2018 року в нашому суді проводиться анонімне тестування відвідувачів, з метою встановлення, якій існує рівень довіри  громадян до суду та визначення, чи задоволені респонденти якістю надання послуг в установі.

Шановні респонденти! Пропонуємо  Вам заповнити анкету в онлайн-режимі офіційної сторінки Харківського апеляційного суду за посиланням: (буде доступним з 01 листопада 2018 року), або безпосередньо під час вдвідування суду, охочі можуть скористуватися бланками анкет, які знаходяться у працівників відділу інформаційного центру суду, який знаходиться на першому поверсі з центрального входу суду.

Опитування є добровільним і проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки суду. Інформація, яку респонденти зазначають під час анкетування є цілком конфіденційною. Отримані відповіді будуть використовуватися лише з метою проведення узагальнення.

Запрошуємо взяти участь в опитуванні!

Ваша думка є важливою для нас!   

 

 

З повагою, прес-служба суду.