flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перегляд ухвали про продовження строку тримання під вартою 31-річному харків’янину, підозрюваному у нападі на будівельний майданчик, де зводилася АЗС, та вимаганні грошей.

26 листопада 2018, 16:18

Колегією суддів Харківського апеляційного суду закінчено розгляд апеляційної скарги захисника, поданої на ухвалу слідчого судді Київського районного суду міста Харкова щодо продовження  31-річному чоловіку запобіжного заходу, за підозрою у вчиненні злочину за ч.2 ст.189 Кримінального кодексу України (вимога передачі чужого майна з погрозою обмеження прав, свобод, законних інтересів потерпілого, вчинене за попередньою групою осіб).

За результатами розгляду судова колегія апеляційну скаргу захисника підозрюваного задовольнила частково.

Ухвала слідчого судді  районного суду скасована в частині не визначення застави, та в цій частині постановлено нову ухвалу.

Підозрюваному визначено  заставу - 600 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що дорівнює 1 057 200,00 грн.

В іншій частині ухвала слідчого судді районного суду залишена без змін.

Нагадуємо, ухвалою слідчого судді Київського районного суду міста Харкова від 8 листопада 2018 року підозрюваному було продовжено строк тримання під вартою до 13 грудня 2018 року, без визначення застави.

31-річний харків’янин підозрюється у вчиненні нападу на будівельний майданчик, де зводилася АЗС та у вимаганні від власника майданчику 50 тисяч доларів США в обмін на те, що він та його товариші не перешкоджатимуть подальшому будівництву.

Єдиний унікальний номер справи: 640/16623/18.

 

 

Прес-служба суду