flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ЗМІ! Апеляційний розгляд скарг адвокатів в інтересах ТОВ «Росток-Холдинг», ТОВ «Шалигинське» щодо накладення арешту на групу компаній.

08 листопада 2018, 18:33

Сьогодні в Харківському апеляційному суді відбувався  розгляд апеляцій адвокатів в інтересах групи компаній, серед яких ТОВ «Росток-Холдинг», ТОВ «Шалигинське» та інші.

Апеляції представниками компаній подані на ухвали слідчих суддів Харківського районного суду Харківської області про накладення арешту на сільськогосподарські культури (зерно), яке зберігається у зерносховищах ТОВ «Шалигинське», за клопотанням прокурора Харківської місцевої прокуратури №6.

Колегії суддів у складі головуючих Колтунової А.І. та Цілюрика В.П. розглянули по суті  апеляції адвокатів у трьох судових провадженнях. По кожній справі стосовно майна зазначених товариств постановлені ухвали про часткове задоволення апеляційних скарг адвокатів-представників товариств, а ухвали слідчих суддів скасовані.

 За результатами розгляду судові колегії апеляційного суду постановили нові ухвали, якими клопотання прокурора про накладення арешту на майно повернуті в порядку ч.3 ст.171 Кримінального процесуального кодексу України (далі – КПК) прокурору, для виконання вимог ст.171 КПК України, для усунення недоліків в 72 години з часу отримання повного тексту ухвал.

 

 

Прес-служба суду