flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться перегляд ухвали слідчого судді стосовно працівника поліції за підозрою в знущаннях над затриманими та одержанні неправомірної вигоди.

25 січня 2019, 15:34

Харківським апеляційним судом призначено розгляд апеляції захисника одного з підозрюваних працівників сектору патрульної поліції на ухвалу слідчого судді Червонозаводського районного суду міста Харкова про продовження дії запобіжного заходу.

Органом досудового розслідування поліціанту оголошено про підозру за ч.2 ст.365 та ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу, яке супроводжувалося насильством, одержання службовою особою неправомірної вигоди з використанням службового становища, за попередньою змовою групою осіб). 

Серед підозр інкриміновано випадки перевищення службових повноважень у липні минулого року, під час несення служби на станції метрополітену «Південний вокзал», за фактом насильства над чоловіком, якого патрульні затягли до поліцейської кімнати та  застосували насильство.

Ухвалою слідчого судді районного суду цьому підозрюваному було продовжено дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою у слідчому ізоляторі строком до 16 березня 2018 року включно.

Розгляд апеляційної скарги захисника, поданої в інтересах підозрюваного, відбудеться  28 січня 2019 року о 15 год. 00 хв.  у залі судових засідань №13, 1-й поверх.

Єдиний унікальний номер справи №646/5836/18

 

 

Прес-служба суду