flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд залишив під вартою 46 – річного мешканця Харківської області, який протягом чотирьох років ґвалтував свою доньку.

18 квітня 2019, 16:31

Сьогодні колегією суддів Харківського апеляційного суду відбувався  розгляд апеляційної скарги захисника стосовно обраної міри запобіжного заходу раніше неодноразово судимому 46-річному мешканцю Харківської області, підозрюваному у ґвалтуванні своєї малолітньої доньки протягом чотирьох років.

В апеляційній скарзі захисником ставилося питання про обрання більш м’якого запобіжного заходу – домашнього арешту.

Органом досудового розслідування  оголошено про підозри за частиною четвертою статті 152 Кримінального кодексу України (повторне вчинення дій сексуального характеру (зґвалтування) щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, з якою винний перебуває в сімейних відносинах) та частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України  (грубе порушення громадського порядку з винятковим цинізмом та особливою зухвалістю, із застосуванням предметів, спеціально пристосованих для нанесення тілесних ушкоджень).

Колегія суддів апеляційного суду відмовила в задоволенні апеляційної скарги захисника, залишивши обраний запобіжний захід – тримання під вартою в умовах слідчого ізолятору без змін.   

З мотивами прийнятого колегією суддів рішення зацікавлені особи мають можливість ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень України.

Єдиний унікальний номер справи №626/2384/18.

 

 

Прес-служба суду