flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд відмовив в задоволенні апеляційних скарг у справі про терористичний акт біля Палацу Спорту у Харкові

08 серпня 2019, 16:17

Суд відмовив в задоволенні апеляційних скарг у справі про терористичний акт біля Палацу Спорту у Харкові

 

Колегія суддів відмовила в задоволенні апеляційної скарги одного з обвинувачених у теракті на ухвалу суду першої інстанції про відмову в роз’ясненні судового рішення.

Також колегією суддів закрито апеляційне провадження за апеляційними скаргами обвинувачених та одного з захисників на ухвалу районного суду про відмову в зміні запобіжних заходів.

Нагадуємо за обставинами подій, що ставляться у провину, 22 лютого 2015 року під час проведення ходи біля Палацу спорту у Харкові стався вибух, в результаті якого загинули дві людини та було поранено 11 осіб. Згодом двоє померли в лікарні. За фактом вибуху органом досудового розслідування порушено кримінальну справу за статтею 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Обвинувачення пред'явлено у вчиненні терористичного акту та незаконному поводженні зі зброєю, боєвими припасами або вибуховими речовинами (частина 3 статті 258, частина 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Головуючий у справі – суддя Сергій Шабельніков.

Судді колегії – Ігор Савченко, Олександр Курило.

З мотивами постановленої колегією суддів ухвали можливо ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень України.

Єдиний унікальний номер справи № 645/3612/15.

 

Прес-служба суду.