flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У справі щодо відновлення архітектурного вигляду будинку за проектом Гінзбурга через клопотання прокуратури оголошено перерву

19 грудня 2019, 14:44

Колегія суддів відклала розгляд апеляційної скарги прокуратури у справі щодо будівельних робіт будинку по вулиці Пушкінській, через заявлене представником прокуратури клопотання.

В судовому засіданні представник прокуратури зазначив, що йому потрібен час для  ознайомлення з відзивом сторони-відповідача у справі, який подали на апеляційну скаргу.

Нагадуємо, заступник керівника Харківської місцевої прокуратури №2, що діє в інтересах держави, в особі Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Харківській області та Департаменту містобудування, звернувся до суду з позовом, в якому у власника однієї з квартир просив припинити будівельні роботи  та відновити попередній стан архітектурного будинку по вулиці Пушкінській.

21 жовтня 2019 року Київський районний суд міста Харкова постановив задовольнити клопотання представника відповідача та залишити позов без задоволення.  

Наступне судове засідання в апеляційному суді відбудеться  14 січня 2020 року о 15-00 годині.

Головуючий у справі – суддя Роман Піддубний.

Судді колегії – Алла Котелевець і Олена Тичкова.

Єдиний унікальний номер справи 640/1197/18.

 

За інформацією прес-служби суду.